Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Om os

Pædagogisk profil:

Idrætscertificeret

Hornsyld Idrætsbørnehus:

Vores værdier er tryghed, omsorg, nærvær og tillid, og skal afspejle dette i hvad vi siger og gør

Ligger placeret i Hornsyld by, med gåafstand til Hornsyld skole, SIM skole, hal og svømmehal.

Ligeledes gåafstand til flere lokale aktiviteter og samarbejdspartnere, herunder legepladser, plejehjem, dagplejere, købmand, kirke, bibliotek, sportsplads mfl.

Aldersintegreret daginstitution 0-6 år, som har vuggestue og børnehave. Daginstitutionen er normeret til  26 vuggestuebørn og  87 børnehavebørn. Skønne indendørs og udendørs faciliteter. Vi arbejder dynamisk med mangfoldige børnefællesskaber, hvor vi ser på børnenes behov, og ud fra disse behov, kan vi  skabe læringsmiljøer, hvor børnene trives, lærer og udvikler sig.  Med udgangspunkt i læreplanstemaerne arbejder vi med forskellige emner/ projekter over længere perioder, for at skabe rum til fordybelse.  Vi prioriterer små læringsmiljøer noget af dagen. 

Vi har fokus på fysisk og mental sundhed, pædagogisk idræt tænkes ind både som fysiske aktiviteter samt stille aktiviteter, herunder også afslapning til musik/ børneyoga. Vi har madordning, som laves af vores fantastiske kok. Der laves mad af mange gode økologiske råvarer, som giver børnene næringsrige måltider i løbet af dagen.